60 Dagers Vegan Vekttap Måltid Plan: Oversikt – Støtte – Måltider Dag(er)1-30

foto av forfatter

jeg setter pris på at du tar deg tid og gir meg et skudd på å hjelpe deg med å nå dine vekttapsmål. Jeg startet min reise i 2009 på 235 pounds. Det tok meg 3 år å miste 85 pund. Jeg gjorde det med kosthold og mosjon – men egentlig endret alt da jeg valgte å begynne å spise en vegansk diett.

jeg har prøvd mange ting gjennom årene. Jeg selv la gå av veganisme-gikk tilbake til pescatarian og fikk halvparten av disse pounds tilbake. Jeg var i stand til å miste dem igjen ved å gå vegan-da falt av og gikk tilbake til vegetarianer. Jepp, du gjettet det-fikk vekt igjen. Så jeg er veganer for alltid nå-det er det som fungerer for mitt sinn og kropp-det er der jeg vokser og blomstrer-så jeg er her for å bli!

det er definitivt en livsstil, men la oss gå sakte. La oss starte med enkel mat. La oss starte med 60 dager, og derfra bestemmer du hvordan du skal gå videre og faktisk – dette er et flott sted å løse dette: det er bare 30 dager dekket nedenfor. La oss starte lett, lite og lett måltid prep, enkel overgang-da vil jeg slippe måltider 31-60 som vil være litt mer intens – men fortsatt lett.

jeg vil ikke at dette skal være en av de brikkene som folk snakker om – » OMG 37 avsnitt av historien før oppskriften!»

Så-la meg pakke denne delen opp med noen innsikt:

 • jeg vet ikke alt – akkurat hva som fungerte for meg, hva fortsetter å fungere for meg, og hva mitt råd gjorde for folk jeg har guidet. Når det er sagt-jeg har en landsby av dopeness! Det er en mangfoldig gruppe mennesker som registrerte seg for å gjøre dette – jeg ville ha en mangfoldig gruppe inspirasjon-du vil møte dem på slutten av stykket 😊!Noen av dere er ikke veganer, så jeg vil ha en flexitarian som du kan nå ut til for ekstra måltidsideer hvis du hater det jeg har kommet med-husk at dette er en helt vegansk plan. Noen av dere har familier så-jeg vil ha noen som koker vegansk mat for et fullt hus for å inspirere deg. Noen av dere er på denne reisen for utdanning på vitaminer og mineraler via planter så-jeg vil ha noen med en spesialitet i dette området for å veilede deg. Noen trenger trening inspo og tips så – jeg vil ha noen veldig oppmuntrende for deg. Noen kan vurdere prosedyrer sammen med en plante diett så – jeg vil ha veiledning i dette området for deg.
 • Dette er en helt vegansk plan-ingen dyr av noe slag. Ingenting som kommer fra dyr-så-ingen egg, meieri, smør, gelatin, ingen melkesyre, etc. Hvis det kom fra et hjerteslag-det hører ikke hjemme.
 • Mange av disse ideene er ment for måltid prep: supper, visse salater, visse baker, etc.- disse panner vil vare for noen måltider-tar prep og tenkt ut av noen av dine måltider 😊.Porsjonskontroll – vi er alle forskjellige, så jeg kan ikke fortelle deg hvor mye som vil få deg til å føle deg næret og fornøyd-men jeg stoler på at du vet når du gjør mest. På slutten av dagen, vil du få ut av dette hva du putter inn i dette.Dette er tips, fra min erfaring – denne planen er ikke en garanti for at den vil fungere for deg – men forhåpentligvis vil den hjelpe deg og hjelpe deg med å nå målet ditt.
 • hvis du har visse medisinske tilstander og bekymret for planen – kan du diskutere med legen din.
 • ingen vegetabilsk olje på denne reisen. Kokosolje og grapeseed olje bare.
 • Vanlig eller sukkerfri plantemelk (disse er de som vanligvis er 60 kalorier per porsjon eller mindre).
 • når du føler deg sulten – drikk vann først. Mange ganger tror vi sin sult, men mange ganger er det bare kroppene våre som ber om vann.
 • vennligst drikk vann. Det er det første som skal gå i magen din.
 • måltidene nedenfor er for de første 30 dagene-jeg vil legge til flere måltidsideer som går inn i dagene 31-60. Men – hvis du finner glad i det jeg har under og ønsker å bruke disse ideene i rotasjon for hele 60 dager og utover-kan du gjøre!Du kan alltid gjøre det som fungerer best for deg-noe som betyr at du kan bruke lunsjideer til middag og omvendt – du kan spise middag til frokost og frokost til middag-leve innenfor disse midlene, men designe det på måter som gjør deg glad.
 • før du spiser – spør deg selv- «er jeg virkelig sulten?»Betyr-spiser du fordi du bare «kan spise» eller spiser du fordi kroppen din «trenger å spise»?
 • jeg vil sette pris på at dere alle deler med meg på slutten av 30 dager(September. 1) hvor mange pounds og / eller inches du har mistet og så igjen på slutten av 60 dager.

FROKOST

div >

foto AV FORFATTER

vann først – det aller første i kroppen din hver dag er vann. Hvis du hopper over frokost – eller noe måltid-stopp det umiddelbart. Hvis du venter til kroppen din kjemper deg for mat-jeg lover, du vil overdrive det og dine valg vil være dårlige.

 • Kaffedrikkere – dette er kult. På denne reisen skjønt-alt som sukker er en no go. Bruk agave i stedet for sukker og kanel (eller lignende krydder) for å gi den den ekstra smaken som creamer gir. En liten bit av vanilje ekstrakt kan være en seier her!Havregryn med frisk frukt topping (bildet over viser dette med blandet frukt) – eller granola med frisk frukt topping – eller yoghurt med frisk frukt topping. Det er ikke ok å bruke både havre og granola kombinert.
 • hel avokado på toast – eller hel avokado alene-eller hel avokado toppet med tomatbiter-eller pokker, kanskje du liker ideen om havre og avokado 😊.Hermetisert gresskar over toast-eller alene med litt kanel og nøtter på toppen-eller blandet med kokte havre.
 • Potet, tofu, tomatbake med paprika, løk-i utgangspunktet noen grønnsaker du vil ha. Bokstavelig talt hogge alt opp-legg til litt krydder-bake i en tallerken kombinert og dekket – og her har du nettopp opprettet en tallerken som kan mate deg i noen dager 😊.Melfrie pannekaker-nøkkelen her er havre i stedet for mel og en moden banan i stedet for egg og sukker – bruk fortsatt bakepulver, vanilje og kanel – men selvfølgelig – INGEN SMØR – bruk kokosnøttolje i stedet. Du kan bruke den samme oppskriften til å lage muffins 😊
 • Smoothie! Bruk yoghurt i stedet for melk. Sip det-gjør det til en bolle-kast den over litt kokte havre-heck kaste en avokado i blenderen med frukten.
 • hvis du har en juicer – frisk frukt / veggie juice fungerer bra også!

LUNSJ

>

bilde av forfatter
 • kikert salat / mashed kikert. Jeg elsker dette fordi det er deilig og veldig fylling! Det tar bare en boks med kikærter / garbanzo bønner, avløp og mos dem, legg til litt italiensk dressing og hvitløkspulver, hakk opp noen paprika og løk, og legg til litt smak. Du kan spise alene-med mutter kjeks, på en mais tortilla, over salat / salat.Agurksalat; hakk den babyen opp, bruk litt italiensk dressing, legg til tomat,avokado, løk-i utgangspunktet din favoritt rå veggies-heck rå frukt vil også fungere.
 • Sauté blandede grønnsaker – eller kanskje du vil spise dem rå. Italiensk dressing vil spare deg. Det legger så mye enkel smak til mat. Hvis du ikke er virkelig en kokk – italiensk dressing vil spare deg.
 • Tofurky skiver med en side av frukt eller grønnsaker. Husk kjøtt roll-ups som barn? Kan bare være min oppdragelse (lmao). Enhver som-en rask protein rulle opp med en ansvarlig side vil sikkert snappe appetitten unna.
 • Suppe og salat-lag din egen suppe med veggie buljong og vann – på denne måten kontrollerer du natrium. Legg til dine fav veggies – du har suppe. Pair med grønn salat.
 • Avokado toppet med bønner eller bønner toppet med avokado. Bønner sparer mange dager – DE er OGSÅ BILLIGE. Hermetiske bønner er fine.
 • Bønner og en side av frukt eller grønnsaker
 • flere grønnsaker enn pastasalat. Legg denne babyen med grønnsaker – og her har du en tallerken i noen dager. Og selvfølgelig-topping med italiensk dressing er alt du trenger.

MIDDAG

div >

foto AV FORFATTER

av grunner ikke husket – jeg lagret alle mine kalorier for dette måltidet. Kanskje det var derfor det tok 3 år å miste, kanskje ikke; men-jeg spiste ikke dette måltidet etter 6:30p. M. Dette var på den tiden min sengetid var et sted rundt 11p. m. vers 8p. m.😊 .

 • Rå frukt og grønnsaker i mellom en kokt carb. Gjør det til en sandwich, en wrap, topping for en haug med salat, og/ eller kaste over litt kokt pasta. Kanskje du vil bytte kokt carb og lage en side av kokte grønnsaker for å gå med rå-det er greit også.
 • Lastet sopp caps. Jeg liker ikke rå sopp så; jeg koker alltid min. Jeg sauté og / eller bake. Hvis du liker dem rå-det er greit å spise på den måten. Legg til noen andre grønnsaker som mais (vel dette er en stivelse – men fungerer), hakkede gulrøtter, spinat, kokte poteter – uansett glede – på toppen av hetten. Gå ut og gjør det til en sandwich-bruk 2 caps som «brød».Veggie burger patty (og ikke noe altfor behandlet – mer som en svart bønne / faktisk veggie burger) med en side av søtpotet (laget men du elsker det-bare ikke dypt stekt), og din favoritt grønne veggie. Du kan gjøre dette til en lastet potet.
 • Sauté / kokt kål-med et fruktlignende eple, pære, eller kanskje du foretrekker en veggie som paprika eller squash. Kok kålen-spis den valgte sidekick rå-eller snu den-kok sidekick og spis kålen strimlet og rå. Du kan til og med spise hele kålhodet.
 • Søtpotet eller hvit potet, svart bønne tacos med mais tortillas. Kan sub potet for sopp (for de på denne planen og på veien-nå ut til meg for flere sub ideer – det er alltid en måte 😊).
 • Cashew base tostadas. Soak cashewnøtter for en dag eller så. Renne, bland til hummus som, og krydre med taco krydder og andre gleder (se salt). Bruk cashew blanding som base på tostada skallet. Legg med andre grønnsaker. Dette er flott for ppl på veien med tilgang til blanding.
 • Grits (du vet at jeg er en sørlig jente), toppet med et protein og en grønn veggie. Tips: hakket selleri, løk og paprika går veldig bra med griller. Prøv det med avokado!

SNACKS

Photo by Author

Portions matter- snacks can turn into meals- don’t let that happen. Eat to satisfy and nourish, not to be stuffed and bloated.Frukt Grønnsaker Trail mix

 • Melfrie muffins (samme oppskrift som de melfrie pannekaker ovenfor)
 • Tørket frukt – lignende tyttebær/kirsebær (fungerer bra for godteri cravings)

 • Smoothie bolle og/eller fin krem
 • Bakt fersken/ epler / pære – ingen skorpe – bruk kake konsept for smak – ingen sukker – bruk agave i stedet.
 • Granola
 • Når du virkelig trenger det – er det noen veganske iskremalternativer med lave cals. Samme med sjokolade-selv Om Et Spektrum, Dekadent Blanding-Kakao, kokosnøtt og chia shake er alltid en seier!
 • figcaption > foto av forfatter

  noen spørsmål som du kan ha

  hvorfor er denne planen grunnleggende og ingenting annet enn frukt og grønnsaker? Fordi – dette er hva kroppen din trenger. Du må også spise med hensikt. Alle disse ideene er frukt og veggie i kjernen fordi de 2 er livsenergi-vann-vitaminer-mineraler. Men, men du bør være forbruker havet mose for mineraler … den har 92 av 102 i kroppen.

  Vil jeg være sulten? Kanskje for den første uken, avhengig av din nåværende diett. Kroppen din trenger litt tid til å tilpasse seg. Hvis du er sulten-husk å vurdere vanninntaket ditt – du kan være tørst og ikke sulten. Hvis du er virkelig sulten-spis. Spis en frukt eller en veggie. De er alltid trygge. Folk har hele denne ideen om at frukt er sukker og dårlig for deg. Hold opp. Med mindre du har en tilstand der frukt gjør vondt (og det er langt utover min kunnskap), vær ikke redd for å spise frukt hver gang du er virkelig sulten.

  Vil dette bli dyrt ? Jeg vet det! Disse dagligvarer er høy som pokker! Det bør ikke bryte lommene fordi det er for det meste produsere. Gjør de valgene som fungerer best for budsjettet ditt. Dollartreet har frosset frukt og grønnsaker. Aldi er alltid en seier. Matbanker gir vanligvis bønner og hermetiske grønnsaker. Bønder markeder er også ganske rimelig med virkelig gode valg.

  Hva om de rundt meg ikke støtter meg? Noen har null valg i deres levende forhold. Jeg anbefaler å fortelle din husstand at du skal være på reise og at du trenger støtte. Ingen fristende taktikk-nei «oh du trenger ikke å gjøre det» – fortell dem at kjærlighet til deg betyr støtte fra dem. Det er ok å sette disse grensene. Hvis du har valg-endre opp ditt sosiale miljø. Unsupportive mennesker er farlige, og det er derfor jeg har en støttesirkel for deg!

  jeg kan ikke lage mat/har ikke tid til å lage mat; hvordan skal jeg gjøre dette? Ved å prøve, ved å være forsettlig, ved å plukke deg først, ved å planlegge, ved å elske deg så mye at hvordan kan/vil du ikke lenger er en tanke. Nå ut til oss-vi har løsninger.

  MØT TEAMET AV DOPENESS-DIN INSPIRASJON

  Harts Of Eden!

  eden

  møt din vitamin-og mineralkilde! Jeg har lært så mye! Dom Hart er en alternativ og helhetlig helse coach / spesialist som er en fantastisk kilde til kunnskap for å få vitaminer og mineraler via frukt og grønnsaker. Det hele starter med det vi mater oss selv. Mat er medisin og så-jeg ville definitivt sjekke henne ut for tips og inspirasjon på alle ting er vitaminer og mineraler! Her er Litt Fra Dom: «Drikk vann! 32 oz før 9 am-du kan gjøre det! Hvis Jorden er avhengig av regn for hydrering, så gjør vi det! Vi stoler på det samme regnet for å fylle fjærene som vi mottar vår. Motta regnet!»

  Lydia!

  Bilde av Lydia

  møt din flexitarian! Lydia spiser en rekke dietter og har suksess i full plante dietter og vekttap. Hun vil ha sunne idealternativer for de av dere som ikke er veganer som kan slite litt(gir deg fortsatt veganske alternativer-bare en annen ta). Hun har mistet over 100 pounds og sier dette: «min vekttap reisen startet med en ny tenkemåte å sette små mål. Jeg innså at for at jeg skulle lykkes, måtte jeg gjøre det som trengs for å komme dit. Små skritt og endringer: lag en banging musikk spilleliste liste som vil gjøre at du ønsker å flytte, tacos på taco tirsdag-swap rømme for guacamole og i stedet for taco skjell har en taco salat, de allerede ting chips i ansiktet ved bordet – bare ta et par og knuse i salat, og plassere deg selv i en sunn sirkel som støtter reisen. Dette kan skade vennskap og relasjoner i prosessen, men noen ganger separasjon er nødvendig for å oppnå vekt og sunn livsstil du ønsker.»

  Lala!

  Bilde av lala

  møt din inspo og bok av kunnskap for å få hjelp sammen med en plante diett! Lala startet sin reise med en prosedyre og oppnådde suksess gjennom et plantediet. Hun gjør også vann detox utfordringer Og har en flott YouTube-videoer som rapporterer prosessen og resultatene. Her er litt Fra Lala: «Oppveksten jeg har alltid slitt med vekten min, men når jeg så 293 på skalaen, visste jeg at nok var nok. For ca 2 år siden bestemte jeg meg for å gjøre en livsstilsendring ved å eliminere animalske produkter fra min daglige rutine. Innen 2 uker følte jeg meg allerede bedre og miste vekt! Min favoritt motto er «det er ingenting til det, men å gjøre det!»Ofte finner vi oss redd for å gjøre slike drastiske diettendringer i våre liv fordi vi har blitt vant til den daglige livsstilen til en rovdyr, men å ta de små skrittene mot en sunn livsstil er vel verdt belønningen. BARE GJØR det, det er ingenting å tape……men vekt!»

  Anthony!

  Bilde av Anthony

  møt din kilde for positive affirmasjoner og daglig oppmuntring! Det krever en landsby. Vi er hva vi spiser, hva vi ser på, og hva vi omgir oss med. Jeg ønsket å ha noen som vil muntre deg på og minne deg om din evne. Her er Litt Fra Anthony: «Det tok meg veldig lang tid å begynne å miste vekt, men i det øyeblikket jeg begynte å spise sunnere – begynte jeg å se resultater; og når jeg sier sunnere, mener jeg at jeg kuttet kjøtt og meieri ut helt plantebasert baby! Jeg mistet 25 pund! Reisen har ikke vært lett, men det har vært verdt det, og hvis jeg måtte gi noen råd, ville det være at du må forandre deg og spise, være åpen for nye ting og informere deg selv. Det handler om reisen mine vakre mennesker! Ønsker dere det beste i din, ønsk meg lykke til på meg! ✌ ️&❤»

  Bianca!

  Bilde av bianca

  møt din kilde for matlaging vegan for fullt hus! Denne planen ble opprettet med de tingene som fungerte for meg og andre som jeg har hjulpet. Jeg har ikke barn og så – jeg kan egentlig ikke hjelpe deg å navigere et fullt hus, Men, Bianca kan! Her er Litt Fra Bianca: «Å Spise et plantebasert kosthold har hjulpet meg med å få mental klarhet, mer energi og glødende hud. Jeg mistet over 70 lbs. Jeg er helt veganer eller plantebasert, men familien min er ikke. Vanligvis lager jeg en vegansk versjon av måltidet de har for meg selv. Min mann og tre gutter er hovedsakelig vegetarianer hele uken, og jeg dedikerer minst 2 fullt veganske måltider for hele familien. Dette bidrar til å kutte ned på tiden jeg bruker på kjøkkenet og bidrar til å kutte dagligvareregningen ned.”

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *