Bønn For Jobb

Kanskje du er på utkikk Etter en ny jobb, og å finne arbeid er ekstremt vanskelig? Eller kanskje noen av dine kolleger er utrolig vanskelig å komme overens med, og du trenger Bare Herrens veiledende hånd for å hjelpe deg gjennom stressende arbeidsdager.

vennligst aktiver en jobbmulighet til å presentere seg for min ydmyke mann. Jeg ber ikke om noe av meg selv, men i barmhjertighet OG dire hjelp BER JEG deg plassere i ditt hjerte og skjenke på din trofaste tjener. Med all min kjærlighet med mitt hjerte føler jeg meg trygg på at du vil gi denne spesielle intensjonen. I thanksgiving ❤ ️

spør og det vil bli gitt til deg søke og du vil finne banke og døren vil bli åpnet for deg

det er vår himmelske Faders ønske om å elske deg, beskytte deg, glede deg med deg og bære dine byrder for deg. Med hans godhet og nåde er alt mulig, selv i dine daglige aktiviteter på jobben. La Ham hjelpe deg når Du føler at alt håp er ute. For Gud er alt mulig. Tro på dette, og bære det i ditt hjerte. Herrens kjærlighet er stor, Og Han vil vandre ved siden av deg i dag, i morgen og alltid når det gjelder ditt arbeid og utover. Det er hans lengsel etter å være der for sine barn!Hvis behovet for bønn i din stilling er det du søker mest, enten i ditt eget liv eller i livet til noen du elsker, la oss be for deg på det helligste stedet på jorden, Den Hellige Gravs Kirke. Vi har tro på at å sende din bønn til stedet der Vår Herre Jesus kristus ga sitt liv for oss, vil hjelpe din forespørsel bli gitt! Det er vår ære og privilegium å være en bønn kriger for deg, og å be Herren om å våke over deg, beskytte deg, og holde deg, alltid. Send inn din bønneforespørsel i dag.

«har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og modig. Frykt ikke, vær ikke motløse, For Herren Din Gud skal være med deg overalt hvor du går.»Josva 1:9

Til sitt forsvar Sa Jesus til Dem At Min Far alltid er på sitt arbeid til denne dag, og jeg jobber også

Bønn for En Ny Jobb

Dyrebare Herre, vær med meg i dag for å finne ny jobb. Lede meg til arbeid som jeg elsker, og som har verdi i livet mitt. Guide meg til et sted med en atmosfære av respekt og samarbeid, i et trygt og lykkelig miljø med en kjærlig personale. Hjelp meg å finne oppfyllelse mentalt og økonomisk når jeg går inn i denne stillingen. Amen.

Forplikte DEG til HERREN uansett hva du gjør, og han vil etablere dine planer

Bønn For Tap Av Jobb

Herre, Jeg kommer til deg i dag Med et veldig tungt hjerte fylt med anger over fortiden og hva som har skjedd. I all ærlighet er jeg engstelig for fremtiden. Jeg er ute av arbeid, og min økonomi er i mye trøbbel. Jeg har gjort mange feil. Hjelp meg å tilgi meg selv og andre, slik at jeg kan gjøre opp med alle som er bekymret i denne saken, og i andre saker også. Gi meg fred i sinnet, så jeg kan fylle livet mitt Med din godhet og nåde. Veilede meg mot en god jobb der jeg kan oppfylle mine behov som en bedre og klokere person. Jeg ber om dette i Ditt navn. Amen.

for JEG vet at planene jeg har for deg erklærer HERREN planer om å blomstre deg og ikke å skade deg planer om å gi deg håp og en fremtid

Bønn For Muligheter på Arbeidsplassen

Dyrebare Herre, jeg legger mine ydmyke behov foran deg i dag. Jeg ber Om at du hjelper Meg med å oppfylle mitt ansvar i verden, og at Jeg kan oppfylle det jeg er ment å gjøre i dette livet med din veiledning. Vennligst vis meg veien til den perfekte muligheten til å gjøre det jeg elsker, å gjøre det jeg kan gjøre bra, og hva som vil oppfylle mine behov mentalt, åndelig og økonomisk. Takk For at Du stoler På Meg Herre, Som jeg stoler På Deg.

alt hardt arbeid gir fortjeneste, men bare snakk fører bare til fattigdom

Besvart Bønnforespørsel om En Jobb

jeg postet en bønnforespørsel om at jobben min skal reddes og Takk Gud, jeg har fortsatt jobben min dine bønner reddet jobben min. Gud er god, Takk alle for å be djevelen ble beseiret. Takk igjen for din bønn. Gud velsigne dere alle.

~Tray

Gud er ikke urettferdig han vil ikke glemme arbeidet ditt og kjærligheten du har vist ham som du har hjulpet hans folk og fortsette å hjelpe dem

Bønn for En Jobb Forfremmelse

du har velsignet meg med så mye i mitt liv, og jeg er takknemlig. Jeg har en fantastisk familie som jeg elsker og verne. Jeg takker dere for deres kjærlighet og hengivenhet, men i dag må jeg legge min byrde for deres føtter. Far, du vet om forfremmelsen jeg ønsker å motta. Herre, det ville være en stor velsignelse å motta det. Jeg setter ikke min tro på penger, men det er regninger som skal betales, munner som trenger mat, andre utgifter på tallerkenen min. Hvis du vil tillate meg denne kampanjen, vil jeg bruke den trofast som det passer deg. Jeg vil være ansvarlig med det og betale eksisterende gjeld. Far, jeg gir dette fullstendig Til Deg, og uansett hva din beslutning er, vil jeg takke deg fordi du er kjærlig, nådig og sjenerøs selv i fattigdom. Amen.

Bønn For Kamp Med Kolleger

Du er rik på nåde og barmhjertighet For dine barn, inkludert meg selv. Det er vanskelig å få jobb på grunn av miljøet jeg er i. Det er mange mennesker som hater deg der, og de gjør livet mitt elendig fordi de vet at jeg elsker deg. Vi ser ikke øye til øye på mange problemer, men det er vanskelig for meg når Det gjelder hvordan du blir sett i andres øyne. Jeg stoler På Jakob som det står, » Telle det alle glede, mine brødre, når du møter prøvelser av ulike slag.»(Jakob 1: 2). Jeg innser fordelen av å bli forfulgt for å tro På Jesus, og jeg aksepterer gjerne det som kommer min vei, når som helst. Vennligst mildne hjertene til de menneskene jeg jobber med. Jeg vil fortsette å plante frø, Herre. Takk. Amen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *