Bli Med Cricket Er Enkelt!

Klar Til Å Begynne Å Handle?

handlekurv ikon

Butikk Smartphones

Vanlige Spørsmål

kan jeg beholde min nåværende telefon?

Ja, så lenge Det er ulåst og kompatibelt med Cricket-nettverket. Kontroller at DEN har ET SIM-kortspor. Så sjekk kompatibilitet på Vår Ta med Din Egen Telefon side.hvis jeg kjøper en Ny Cricket-telefon, kan jeg beholde kontakter, bilder og videoer, musikk og tekstmeldinger?

med Dagens Skyteknologi er det enklere enn noensinne å overføre innhold fra din nåværende telefon til den nye enheten. Se hvordan det fungerer

kan jeg beholde mitt nåværende mobilnummer?

de fleste mobiltelefonnumre kan overføres til Cricket. Du må oppgi din nåværende trådløse kontoinformasjon, inkludert kontonummer OG PIN-kode, passord eller passord. I noen tilfeller kan vi be om De fire siste sifrene i Personnummeret ditt og FAKTURERINGSPOSTNUMMERET på din nåværende trådløse konto. Lær mer

hvordan fungerer telefon nummeroverføringsprosessen?

Cricket vil samarbeide med din nåværende operatør for å bekrefte at telefonnummeret ditt er tilgjengelig for overføring. Når du aktiverer Den nye Cricket-tjenesten, overfører vi nummeret ditt. Her er noen ting du kan forvente:

  • dataene skal fungere så snart den nye telefonen er aktivert. Hvis du tar med din egen telefon har problemer med datatilgang, bare sjekk datainnstillingene.
  • DET kan ta opptil åtte timer FOR SMS / MMS-meldinger til å fungere skikkelig mens overføringen prosesser.
  • På grunn av tiden det tar for overføringen å behandle gjennom ditt nåværende trådløse selskapssystem og Crickets system, er det mulig å ha det vi kaller «blandet tjeneste»i opptil fire timer. Dette betyr at den gamle enheten kan motta anrop mens den nye enheten kan ringe.

hva skjer Hvis jeg bestemmer meg for å overføre nummeret mitt etter at Jeg har satt opp Service med Cricket?

det er alltid best å overføre nummeret ditt når du først registrerer deg for vår tjeneste; men hvis du bestemmer deg for å overføre nummeret ditt etter at du bytter, må du sette opp en ny konto med nummeret du vil overføre og betale for denne nye tjenesten. Det er best å gjøre dette på slutten av faktureringssyklusen fordi vi ikke kan overføre midler fra din nåværende konto til din nye konto.

Hva skjer hvis jeg ikke kan overføre telefonnummeret mitt?

De fleste tall kan overføres, men vi kan ikke overføre noen tall som fasttelefoner. Hvis nummeret ditt ikke kan overføres, kan du fortsatt bli Med I Cricket-nettverket. Bare velg å få et nytt Cricket nummer. Skriv INN POSTNUMMERET der du bruker telefonen mest, og vi vil tildele deg et lokalt nummer.

Kan jeg gjøre endringer i bestillingen min etter at den er plassert?

når bestillingen din er plassert, kan den ikke endres eller kanselleres. Hvis du ønsker å returnere, vennligst følg returinstruksjonene etter at du har mottatt pakken. Vis returpolicy

kommer nye Cricket-telefoner med en garanti?

Nye Cricket-enheter har vanligvis et års produsentgaranti fra kjøpsdatoen. Se gjennom garantiinformasjonen fra produsenten av enheten for fullstendig informasjon. Cricket tilbyr også et garantiutvekslingsprogram. Finn ut mer

hvordan aktiverer jeg tjenesten min når jeg mottar MIN nye telefon eller SIM-kort?

Det er enkelt! Bare gå til cricketwireless.com/activate og skriv inn bestillingsnummer og telefonnummer for å begynne å nyte vårt landsdekkende nettverk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *