Bronzed & Breastfeeding :Hvordan Spray Tan Mens Sykepleie Babyen Amming

som noen med fregnete lys hud, jeg sluttet på vei til tanning messe år siden, og i stedet valgt en sunless spray tan. Så da jeg hadde min første baby, og etter å ha bekreftet med legen min at en spray tan var trygt mens sykepleie, jeg tok skrittet fullt ut og ledet for å få en tilpasset spray tan.jeg er sikker på at de fleste har sett det virale bildet av en baby med et oransje ansikt og den lekne advarselen om spray soling mens du ammer. Jeg er her for å forsikre deg om at babyen din ikke trenger å ende opp med å se ut som den babyen. Mine gjorde aldri, og her er hvordan:

  • jeg dekker mine brystvorter. Jeg har gjort dette med en bandeau og klemt midten sammen så min cleavage fortsatt blir sprayet.
  • jeg har også teipet ammeputer til puppene mine.

disse trinnene er bare nødvendige hvis du tror du må amme babyen din før din første dusj etter spraybrunet. Hvis du trenger å sykepleier eller bare holde babyen, bære lange ermer og bukser så ingenting overføringer. Ikke frik ut hvis noe kommer på babyen din eller hans eller hennes klær, bare vask det av med en gang.

hvis du ikke trenger å amme før din første dusj, trenger du ikke å dekke brystvortene dine! Tan på!

informasjonen på 30Seconds.com er kun til informasjons – og underholdningsformål, og bør ikke betraktes som medisinsk rådgivning. Informasjonen som gis gjennom dette nettstedet bør ikke brukes til å diagnostisere eller behandle et helseproblem eller en sykdom, og er ikke en erstatning for profesjonell omsorg. Rådfør deg alltid med din personlige helsepersonell.

Se flere tips om 30Seconds.com-Inspirer og bli inspirert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *