Hey Ram snur 20 :Rani Mukerji minnes Kamal Haasan kloke ord på hennes høyde

Rani Mukerji har avslørt hva skuespiller-slått-politiker Kamal Haasan sa til henne som gjorde henne mer selvsikker om hennes høyde og hennes strålende ferdighetssett som skuespiller.Rani og Kamals kritikerroste film Hey Ram har fullført 20 år med utgivelsen i Hindi – filmindustrien. Den Mardaani skuespiller går ned memory lane og delte interessante livsvisdom som hun lærte fra filmen, regissert Av den sørlige superstjernen Kamal Haasan.

«Hei Ram har vært en av mine mest store læringskurver. Å få en mulighet til å jobbe Med Kamal Haasan for meg på det tidspunktet i karrieren min var noe veldig spesielt fordi jeg alltid var en beundrer av hans prestasjoner og hans skuespill, og her skulle jeg bli regissert av ham. Så, jeg tror det var en av de mulighetene som jeg ikke ønsker å gi slipp, og jeg husker å gå Til Chennai for shoot,» hun sa.

Rani sa at hun elsket hvert sekund av bare å være På settene Hey Ram.»det jeg elsket Om Hey Ram var disiplinen til hele skytingen. Det var en bjelle som brukes til å ringe for ta å starte, det var en tid gitt for make-up, det var en tid gitt for hår som i dag er svært vanlig i måten skuespillers shoot,» hun sa.Rani la Til: «I Dag er det et skyteanrop ,det er en samtaletid, det er sminketid, det er hårtid, det er kostymetid, Men I Hei Ram så jeg faktisk et produksjonshus etter alle aspekter av dette, og det var fantastisk.»

» det første skuddet pleide å bli tatt på 6 om morgenen og pakke opp pleide å være på den tiden da klokken pleide å ringe. De pleide å ikke gå enda ett minutt mer enn den tiden, og selv om det var en ta igjen å bli skutt som selv om vi hadde øvd for skudd og ringte for pakke opp vi måtte plukke opp den scenen neste dag, som for meg var helt ny opplevelse på grunn av denne arbeidsmoral og arbeid disiplin på et sett,» skuespilleren sa videre.Kamal ga Rani uvurderlige leksjoner i å bygge selvtillit.»I disse tider, Fordi jeg er ganske kort, husker jeg iført disse plattform tøfler og Kamalji så på mine tøfler og sa ‘wow, wow hva er disse!- Jeg sa at jeg var veldig komfortabel med å gå i plattformtøfler, men… fordi min høyde er kort. Han sa ‘ er du gal? bare bruk leiligheter. Du skal ikke måles etter hvor høy du er, men dine prestasjoner vil måle hvem du er», og jeg tror det også bodde hos meg, » sa hun.

«Fra da av var jeg trygg på høyden min. For å være skuespiller trenger du ikke nødvendigvis å være høy. Å være skuespiller handler om å utføre, handler om å handle, Og Det er den største leksjonen Jeg lærte Av Kamalji, » la hun til.Den 41 år gamle skuespillerinnen ble sett uten sminke for filmen, noe som var en stor læring for henne.»Å bli regissert Av Kamalji, tror jeg, jeg har lært mye av ham. Det var veldig, veldig, spesielt. Jeg husker den første dagen som gikk på settet-Kamalji så på meg og sa ok, nå kan du gå og vaske ansiktet ditt og komme tilbake. Jeg var som det han sier, han var som «ya ya bare gå og vaske ansiktet og komme tilbake», og jeg husker å gå tilbake; som artist, du alltid har usikkerhet overfor kameraet uten sminke,» rani tilbakekalt.»jeg husker å være litt usikker på det faktum at han ba meg om å vaske ansiktet mitt, og jeg gikk tilbake bare å fjerne noe av det, og jeg gikk tilbake på settet, og han så på meg og sa nei, jeg trenger deg til å vaske ansiktet igjen. Jeg sa, men jeg har vasket, han sa nei du har ikke vasket!»hun la til.»Han sa å gå tilbake og vaske det som om du forlater settet etter pakke opp, jeg sa ok, og jeg gikk tilbake og faktisk fjernet all min sminke og jeg kom til å sette helt strippet for all sminke. På den tiden var det uhørt å lage en film uten sminke. Kamal Ji kom og han satte bindi på meg og han fortalte makeup artist å bare sette litt kajal i mine øyne, og da sa han ja, ‘nå Min Aparna er klar’, » hey Ram skuespiller sa. Rani sa det var første gang Hun «forsto skuespillere eller skuespillere trenger ikke så mye sminke».

«Du kan faktisk lage en film uten sminke. Alt avhenger av belysningen, linsene kameramannen bruker, og jeg tror Jeg fant mye tillit til Måten Kamalji gikk gjennom med sin skyte, » sa hun.

Se traileren Til Hey Ram:

LES OGSÅ / tirsdag Trivia: Vet Du Hva Shah Rukh Khans lønn For Hey Ram var?

LES OGSÅ / Kamal Haasan ba Rani Mukerji om å fjerne sminke For Hei Ram. Dette er hvorfor

LES OGSÅ / Kan Shah Rukh Khan lage Og slippe En Hei Ram i dag?

Les OGSÅ / Kamal Haasan: jeg er ingen bhakt. Laget Hei Ram for å se den virkelige Gandhi

OGSÅ SE / Rani Mukherjee heiser tricolour I Melbourne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *