Hjem

Q: mens du gjør militærtjeneste i et tropisk paradis i to år, jeg kontrakt en sopp fot og spiker infeksjon. Ingen medisiner var effektive.Da jeg kom tilbake til Usa, lærte bestemoren min om problemet mitt og fortalte meg at hun kunne anbefale en av to mulige løsninger: 1. Amputere føttene mine, eller 2. Sug dem i eddik og Epsom salter.

etter noen sekunder med overveielse ble jeg enige om å prøve Nanas løsning nr.2. Det krever en panne hvor begge føttene passer, nok vann i pannen for å dekke føttene, 2 kopper hvit eddik og 1 kopp Epsom salter. Sett føttene i badekaret og se PÅ TV, eller les en god bok mens de sukker. Gjenta dette noen få dager til soppen rydder. Jeg bruker fortsatt denne behandlingen hvis føttene mine begynner å klø.A: mange lesere blander gammeldags amber Listerine med hvit eddik for å få en fot til å suge for å behandle neglesvamp. Andre har brukt En Epsom salter løsning for å kvitte seg med fotsopp. Dette er første gang vi har hørt om å blande eddik med Epsom salter for en fot suge. Takk for at du deler.

Q: Jeg er en ivrig leser av kolonnen din, men jeg er skeptisk til noen av de foreslåtte rettsmidler som en såpe for benkramper. Jeg ser ingen rim eller grunn til det.En artikkel fascinerte meg, skjønt: ved hjelp av blackstrap melasse for hemorroider. Den nåværende populære behandlingen fungerte ikke for meg, spesielt siden de tok ut haileveroljen. Andre produkter jeg har prøvd ga ikke mer enn midlertidig lindring.

jeg begynte å ta 1 spiseskje blackstrap melasse daglig for to måneder siden. Jeg har ikke mer smerte eller kløe! Dette er bare kort av et mirakel.

A: Du er på ingen måte den eneste leseren som finner ut at svelging av en skje med blackstrap (unsulphured) melasse daglig kan forvise hemorroider. Vi skulle ønske vi visste hvorfor. Dette ville ikke være bra for alle med diabetes, fordi melasse er høy i sukker.

Q: Jeg har nettopp blitt fortalt at jeg har høyt kolesterol og at jeg må behandle det med kosthold og mosjon. Problemet er at jeg allerede trener og spiser et sunt kosthold.

jeg har lest at å ta eddik hver dag vil senke kolesterolet. Er dette sant? Hvis ja, hvor mye tar det? Skal det blandes med noe?Forskning på rotter tyder på at eplecidereddik kan bidra til å kontrollere triglyserider og kolesterol (Journal Of Agricultural And Food Chemistry, 22.juni 2011). Vi mistenker at dette også kan være sant for mennesker, som mange lesere vitner om. Dessverre vet vi ikke den effektive dosen.du kan finne granateple, rød grapefrukt, mørk sjokolade og kanel ville gjøre velsmakende kolesterolsenkende tillegg til ditt sunne kosthold.For Mange år siden utviklet Jeg en forferdelig Clostridium difficile-infeksjon i tarmen min fra antibiotikabehandling for klamydia. Vancomycin kurerte Ikke c. diff, som var smertefullt.Min eldre gastroenterolog husket at det pleide å være vanlig å gi folk «flora restaurering» for denne tilstanden, vaske ut de skadelige bakteriene ved enema og erstatte den med flora tatt fra et sunt individ. En sykepleier venn av meg organisert en slik overføring. Min smerte forsvant helt.

På den tiden korresponderte Jeg Med Dr. Thomas Borody, en gastroenterolog I Sydney, og han gir nå overføring behandling der. Jeg forstår At Svenskene aldri droppet denne form for behandling.

A: C. diff infeksjoner blir vanskeligere å behandle. Når antibiotika tørker ut gode bakterier i fordøyelseskanalen, tar C. diff ofte over. Det kan føre til alvorlig eller livstruende diare.

en fersk artikkel I tidsskriftet Klinisk Gastroenterologi og Hepatologi (Online, August. 25, 2011) beskrevet fekal mikrobiota transplantasjon som » trygg, billig og effektiv.»Ved å gjeninnføre normale tarmbakterier, kan balansen gjenopprettes.Denne «poop transplant» kan gjøres ved hjelp av en koloskopi eller en enema ved hjelp av bakterier fra en sunn donor. Forfatterne rapporterer at slike overføringer lykkes med å behandle C. diff mer enn 90 prosent av tiden. De foreslår å vurdere denne behandlingen For c. diff infeksjoner som ikke har reagert på andre behandlinger.

www.PeoplesPharmacy.com

JOE GRAEDON OG TERESA GRAEDON

300 W. 57th St., 15. Etasje

New York, NY 10019

KING FUNKSJONER SYNDICATE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *