Hvordan Bygge En Veggmontert Coat Rack

hvordan bygge en veggmontert coat rack, VIA DIY På Billig.

vel, jeg er tilbake fra en kort pause — jeg tok litt tid til å henge med guttene mine i vinterferien. Jeg prøver å komme tilbake til blogging, men med en nyfødt baby hjemme, kan innleggene mine være sporadiske en stund. Uansett, tilbake da jeg midlertidig mistet mitt sinn-aka var nesting som en gal kvinne – og bestemte seg for at vår portrom trengte en makeover, var en av de tingene jeg ønsket å innlemme en veggmontert kappestativ. Vi har ikke et klesskapskap — de tidligere eierne la til hyller og konverterte det til et annet pantry siden det er tilfeldig på kjøkkenet, og vi har ikke konvertert det tilbake. Jeg bestemte meg for å bygge et enkelt klesstativ for å henge over den nye benken. (Du kan finne benkeplanene og opplæringen her.) Slik bygger du et veggmontert kappestativ-det er veldig enkelt!

hvordan bygge et veggmontert klesstativ.

hva du trenger for dette prosjektet:

 • 1×6 kuttet til 54 » lang (eller lengde av ditt valg)
 • 5 Frakkroker (jeg brukte olje-gnidd bronse Fra D. Skrujern
 • Skrutrekker
 • Primer og maling av ditt valg, eller flekk (jeg brukte Sherwin Williams Alabaster i halvblank)
 • Pensel
 • skum roller
 • treskruer eller vegg ankere og skruer

 • gjæringssag eller sirkelsag (eller du kan få dine 1×6 kuttet i lengde på home depot når du kjøper den)
 • Målebånd
 • Blyant
 • Sander
 • RYOBI Multi-Tool/Duct Tape/Eller Kortere skruer for kleskrokene (se Trinn 6)

Trinn 1:

Klipp dine 1×6 til 54″ tommer lang (eller lengde av ditt valg), eller har din tre kuttet for deg når du kjøper den på home depot.

DIY Coat Rack Tutorial

Trinn 2:

Sand veden.

Trinn 3:

Plasser kleskrokene 9 tommer fra hverandre, senter krokene på brettet, og bruk en blyant for å markere hullene. Deretter bore pilothull hvor kleskrokene vil gå.

hvordan bygge et veggmontert kappestativ.

hvordan bygge et veggmontert klesstativ.

Trinn 4:

Prime og male tre. (Eller flekk det.) Jeg bruker en kombinasjon av en pensel for kantene og en skumrulle. Du kan forsegle Den Med Minwax Etterbehandling Lim for ekstra beskyttelse hvis du velger å.

hvordan bygge et veggmontert klesstativ.

Trinn 5:

bruk en skrutrekker til å feste kleskrokene, og sett skruene inn i de forborede pilothullene.

hvordan bygge et veggmontert klesstativ.

Trinn 6:

skruene som fulgte med min kleskroker var bare en teensy litt for lang og stakk ut baksiden av treet bare litt. Jeg brukte EN RYOBI Multi-verktøy for å kutte tuppen av skruene av slik at de ikke ville ripe veggen, og da jeg dekket dem med små biter av duct tape for ekstra beskyttelse. Du kan kjøpe kortere skruer i stedet, men jeg kunne ikke finne fargen jeg trengte, så jeg improviserte bare.

Trinn 7:

Bor direkte i veggpinner, eller bruk veggankre. Hvis du foretrekker at skruene ikke er synlige, kan du senke dem og deretter bruke trefyller og maling for å dekke dem opp. Et annet alternativ er Å bruke D-Ringer og veggankre, som er hvordan jeg valgte å henge meg siden jeg ikke vil at skruene skal være synlige.

hvordan bygge et veggmontert klesstativ.

det er det! Ganske enkelt. Dette er et flott nybegynnerprosjekt siden det ikke krever komplekse kutt, og du kan bruke en vanlig håndsag i stedet for en gjæringssag hvis du vil.

Opplysning: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.

DU KAN OGSÅ NYTE DISSE INNLEGGENE:

 • DIY Entryway Bench Tutorial
 • DIY Outdoor Serving Station
 • Swiss Cross Paver Planter
 • Scrap Wood and Mason Jar Centerpiece

Connect with me here:

subscribe box post footer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *