Jeg Hadde Rød Øyenskygge Hver Dag I En Uke For å Bryte Ut av Min Makeup Brunst

i riket av ikke-nøytrale øyenskygge farger, rød er kanskje en av de vanskeligste å trekke av. Tross alt er det fargen på dekslene våre når vi er syke, gråter eller har et avansert tilfelle av rosa øye. (Ikke sikker på deg, men jeg ser ikke nødvendigvis mitt beste under noen av disse forholdene.) Når det er sagt, har folk hatt på seg et spekter av røde øyenskygger — og gjør det ser jævla bra ut-for en varm sek. Husk Da Gigi Hadid ropte den firey burgundy på 2016 Sports Illustrated party eller når modeller På Brock Collection spring 2018 show donned crimson-rimmed eyes?

Vis mer

for å teste om en ikke-Hadid som meg selv kunne rocke den røde regnbuen, la jeg ut på en fem-dagers øyenskygge reise. Den eneste regelen: bruk rødbasert øye sminke hver dag.

mandag

Bildet kan inneholde: Ansikt, Menneske, Person, Leppestift, Kosmetikk og Hode

Bite Beauty Multistick I Mochi ($24)

Bite ‘ S Multisticks er ment å brukes hvor som helst du vil, selv om jeg aldri hadde vært modig nok til å bruke en kremaktig rød på lokkene mine. Jeg rappet denne babyen over mine øyne, lepper og kinn for et monokromatisk utseende. Jeg hoppet over mascara helt for å holde det så enkelt som mulig. (Den beste delen: hele utseendet tok et bokstavelig minutt å lage.) Jeg dro til en spin-klasse (vanligvis går jeg uten sminke) og jeg sverger at jeg følte meg bare litt mer motivert hver gang jeg fikk et glimt av meg selv i speilet, takket være alle # PowerRed.

tirsdag

Bildet kan inneholde: Ansikt, Menneske, Person, Smil, Hunn, Foto, Portrett og Fotografi

Natasha Denova Sunset Eyeshadow Palette ($129)

De 12 solnedgangsinspirerte nyanser i denne paletten utfyller hverandre så godt, jeg kunne ikke ikke stoppe Meg Fra Å Blande Massevis Av Gult Og Gull i Min Røde base. Takket være min overzealousness var det endelige utseendet mer peachy-beachy enn racy red (selv om jeg brukte mursteinrød nyanse Panjin Som base, så det var teknisk sett fortsatt et rødbasert utseende). Jeg var ikke forberedt på den jevne strømmen av komplimenter som fulgte. Alle-og jeg mener alle, fra min barista til min mor Via FaceTime-kommenterte hvor mye de elsket øyenskyggen min, og på slutten av dagen følte jeg meg som en dronning. Nyheten og modet av røde fargetoner, jeg har lært, tvinger praktisk talt folk til å kommentere.

onsdag

Manisk panikk Vampyr røde Øyenskygge
Sophie Wirt

Manisk Panikk Vampyr Røde Øyenskygge ($12)

Du ville være hardt presset for å finne en rødere rød enn denne fra manic panic, som er beskrevet som «blodrød» på merkets nettside. Jeg prøvde det med en svart katt-øye for dato natt med kjæresten min og-la meg forord dette med det faktum at han er virkelig fantastisk – han tilsto at han ikke var i MIN MOTD. «Du ser Ut Som David Bowie,» sa Han, etter å ha innrømmet at han ikke hadde gravd den røde øye sminke jeg hadde hatt på de siste dagene. Umiddelbart følte jeg meg mindre attraktiv, til tross for følelsen 10/10 da jeg gikk ut døren. Ikke for å bli for filosofisk, men min reaksjon utfordret min oppfatning av hvorfor jeg bruker sminke i utgangspunktet. Var jeg, noen som hevder å bære liner og leppestift for meg selv og ingen andre, hemmelighet søker ekstern godkjenning? Hvis noen gang det var tilfelle, jeg sette ting rett med meg selv akkurat der og da. Tross alt, det er noe frigjørende om avvik fra konvensjonelt «sexy» utseende med forsikring om at du gjør det for din egen jævla selv.

torsdag

Bildet kan inneholde: Menneske, Person, Munn, Leppe, Kosmetikk, Leppestift og Tenner

colourpop super shock skygger i paradox og promises ($5 hver)

jeg kjørte sent for en pressehendelse, så jeg hadde ikke mye tid til å skape et intrikat øyeutseende; i stedet smurte jeg to forskjellige Colourpop Super Shock-Skygger på dekslene mine (de er så blandbare), knipset et bilde og løp ut døren. På arrangementet hadde en annen deltaker to forskjellige skygger på hvert øye, så mitt utseende var ikke en stor avtale i sammenligning. Også på dette tidspunktet i uken hadde red shadow praktisk talt blitt en del av meg, så dette utseendet føltes relativt standard.

fredag

Bildet kan inneholde: Ansikt, Menneske, Person, Munn, Leppe og Tenner

Marc Jacobs Highliner I Semsket Rødt ($25)

Jeg hadde middagsplaner med kjærester, så jeg skjønte at det ville være den perfekte tiden til å skape et utseende inspirert av Emily.ratajkowskis Ekstreme Crimson Eye På 2018 golden globes. Makeup artist Hung Vanngo brukte Marc Jacobs Highliner i suede rød til å stramme og skissere skuespillerens øye før du legger skygge. Jeg så rett opp allergi-ridd da jeg begynte lining, men da jeg var ferdig med øyenskygge og mascara, viste dette seg å være min absolutte favoritt røde øye i uken, for det meste fordi lining min vannlinjen med rødt gjorde øynene mine ser magisk grønnere. I tillegg til, noe om hvordan levende lys lyser mot rødt er mer sexy for meg enn grunnleggende svart.

Før dette eksperimentet hadde jeg generelt slitt nøytrale øyenskyggefarger, med sporadisk (om enn dempet) fargefarge (og selv da, bare for en natt ute). Men jeg kan ærlig si at ved å tvinge meg til å ha rødt hele uken, ble jeg mer trygg på å eksperimentere med dristige farger på øynene mine generelt. I tillegg til, jeg lærte at jeg ikke var den eneste som naturlig tilbøyelighet er å skygge unna røde øyenskygge: med alle fem av utseende, folk sa noen variant av » jeg elsker din øyenskygge, men jeg kunne aldri trekke den av.»Til alle disse menneskene, vil jeg si, prøv det. Jeg garanterer at du vil bli overrasket over hva du lærer.

Se mer rød:

  • Nøyaktig Hvordan Å Bære Røde Øyenskygge IRL, Ifølge Makeup Artist Tom Pecheux
  • her Er Hvordan Å Trekke Av Røde Øyenskygge
  • 10 Merker Med De Mest Pigmenterte Øyenskygger På Markedet

nå, se hvordan å trekke av en killer røde øyenskygge utseende:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *