Jeg Opprettet Et Barberingsmerke For Svarte Menn Fordi Vi Fortjener Bedre

jeg begynte Bevel for en god grunn: jeg kunne ikke barbere. I 15 år sugde hver eneste måte jeg opplevde ansiktshårfjerning.

Da Jeg var praktikant På Wall Street, hadde jeg litt ansiktshår. En dag ble jeg kalt ut av en veileder, foran alle de andre ansatte, for ikke å være glattbarbert. Min tillit tok en stor hit. Hvis du har krøllete hår—og De Fleste Svarte menn gjør-bruker multiblade barberhøvler regelmessig fører til inngrodde hår, hudirritasjon, og barberhøvel støt. Razor støt oppstår fordi multiblade barberhøvler klippe håret under overflaten, og som det vokser tilbake, krøller det under huden, i motsetning til over det, og skaper en inngrodde hår. Reklame-Fortsett Å Lese Nedenfor

jeg kunne ikke bruke elektriske trimmere—selv om jeg gjorde-fordi mange ganger barberere vil bruke samme elektrisk trimmer i ansiktet som de bruker på alle andres hår. Det siste jeg prøvde, som var det verste, var en depilatory krem som jeg brukte i årevis. Jeg var lei av lukten på badet og med skaden det hadde gjort på huden min over tid.

Svarte menn lider uforholdsmessig av disse problemene. Disse tingene påvirker tilliten til samfunnet vårt, men har ærlig talt blitt ignorert for nesten hele 200-årige historie av helse-og skjønnhetsindustrien. Jeg følte at jeg kunne gjøre det bedre for et publikum som jeg bryr meg veldig dypt om og et samfunn som jeg har vært en del av hele mitt liv. Bevel ble lansert i 2013 ut av det håpet og visjonen. Jeg følte At Svarte forbrukere fortjente bedre-ikke bare produkter som fungerer, men en vakker, kommunikativ, autentisk merkevareopplevelse som vi alle hadde søkt hele livet. Vårt første produkt var Shave Kit, et barbersystem som inkluderer en barberhøvel, en barberkost, erstatningsblader, grunningsolje, barberkrem og en gjenopprettende balsam. Den doble kanten barberhøvel fungerer bedre på krøllete hår fordi den kutter bare håret på overflaten, slik at håret under for å vokse tilbake riktig.Å være en Av De Første Svarte menneskene til å skape noe i det moderne grooming-feltet var tøft. Jeg måtte lage min egen fortelling. Men jeg er inspirert av folk som må håndtere livets mundanity—de våkner og barberer hver eneste dag, selv om produktene ikke passer for deres behov, fordi dette er et krav for dem, folkene som har en historie som ligner på min, hvor de ble bedt om å barbere håret av ansiktet uten verktøy å bruke. Jeg er inspirert til å finne ting som fungerer for dem. Jeg er inspirert til å bygge og motivere Andre Svarte entreprenører og bedrifter underveis.Vi ble slått ned av sannsynligvis 99 prosent av menneskene vi nådde ut til for investering. Mange av folkene på den andre siden av bordet reflekterte ikke publikum som vi tjener. Så jeg får det. Jeg forstar mangelen pa ekte og autentisk forstaelse, men de forlot penger pa bordet. Jeg måtte virkelig bygge overbevisningen i meg selv. Men det er morsomt, for når vi lanserte Bevel, var En av våre topp tre regioner for salg i landet Bay Area. Og jeg tror ikke folk kjøpte bare fordi vi tilfeldigvis var der. Det var folk som hørte om det og trengte det.

Reklame – Fortsett Å Lese Nedenfor

Etter at vi samarbeidet med Procter & Gamble i slutten av 2018 flyttet vi selskapet til Atlanta fordi vi ønsket større tilgang til våre kunder og et mangfoldig talentbasseng. Og flytte det viste seg å være en stor beslutning både for selskapet og for meg personlig. Bay Area er det første stedet jeg noen gang har bodd som følte at det ble mindre variert som tiden gikk, og jeg tror gapet mellom haves og have-nots har utvidet fordi Silicon Valley har fått et helvete mye kraftigere. Men Når det gjelder å faktisk gjøre endringer og virkelig fremme et miljø for inkludering i din bedrift, vil jeg si to ting: først, vet hva dine verdier er. Hvordan leder du, rekrutterer, beholder, hvis du ikke vet at du ansetter eller prøver å beholde folk som har de samme verdiene som du gjør? I mitt firma har vi ikke gjort noe spesielt, når det gjelder å bygge teamet vårt, annet enn å definere hva våre verdier er—mot, inspirasjon, respekt, dømmekraft, velvære og lojalitet.

og den andre tingen: jeg tror det alltid er dette målet, spesielt i store selskaper, av proporsjonalitet. De sier ofte, «Svarte mennesker er 13, 14 prosent av dette landet, så la oss få 13 eller 14 prosent av arbeidsstyrken Vår Til Å Være Svart.»Men hvorfor kan ikke mer enn 50 prosent Være Svart? Hvor er denne antagelsen om at proporsjonalitet er det beste alternativet? I stedet anser at disse forbrukerne har den mest kulturelle effekten og kjøpekraften.

jeg føler at det er min plikt å dele med verden hvor slagkraftig samfunnet vårt er i verden. Ikke bare som forbrukere, men også som produsenter.- Som fortalt Til Temi Adebowale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *