Jeg Prøvde Dating Flere Personer På En gang & Mislyktes Epically

Etter å ha avsluttet et langsiktig forhold, jeg bestemte meg for å ta en stikke på å holde mine muligheter åpne og dating flere gutter på en gang. Alt dette skjedde i løpet av ca to måneder, og mens på «peak» jeg var å se fire gutter på samme tid, jeg sørget for at hver av dem visste at vi ikke var eksklusivt. Hvis du kan svinge jonglering flere relasjoner (mens du er åpen om det), mer kraft til deg—jeg kunne bare ikke håndtere det.

Å Ha en «type» kom tilbake for å bite meg.

jeg snakker ikke om en fysisk type (selv om jeg foretrekker brunetter), jeg snakker personlighetstype. Det jeg lærte er at typen fyr jeg er tiltrukket av, betydde å bli tiltrukket av menn som vanligvis er i forretningsutvikling / salg / markedsføring felt. Det er ikke alt—når jeg datert flere personer på en gang, jeg uvitende var å se to menn som var medarbeidere. Dette er ikke en øvelse. De faktisk oppdaget det selv og deretter bokstavelig talt sendte meg En Snapchat av dem sammen. Jeg ble mortified. Vi hadde en vanskelig latter om det, og da jeg raskt rømte.

jeg begynte å bore meg selv.

Første og andre datoer har alltid en tendens til å dekke det grunnleggende: hvor du jobber, hvor du er fra, og så videre. Jeg har også et sett med underholdende historier som jeg trekker ut for å få en god latter. Saken er, etter å fortelle disse historiene gang på gang til mine ulike frierne, jeg ble lei. Jeg ville glemme hvilke menn jeg allerede hadde fortalt historier til, og de ville svare med ulike former for, » Ja, du fortalte meg…»

min egenomsorg gikk ut av vinduet.

Sjonglering min egen timeplan er vanskelig nok, enn si at av en betydelig andre, ENN SI at av flere datoer. Jeg følte at jeg knapt hadde nok tid til å få tilstrekkelig søvn, og søvn er veldig viktig for meg. Hver gang jeg måtte slappe av ble avbrutt ved å sende disse gutta – igjen, flere om gangen. Legge opp hele tiden engasjert i samtalen føltes som en annen jobb.

huden min er for følsom til å barbere annenhver dag.

OK, dette er rent logistisk. Men med det å være sommer i byen, iført jeans på datoer var bare ikke et alternativ. Det var En Catch-22: enten omfavne barberhøvel-brenne og barbere dobbelt så ofte eller dukke opp til datoer i en dam av svette.

jeg 100% fikk vekt som et resultat av dating flere personer.

når alt dette pågikk, inkluderte de aller fleste datoer mat og drikke. Vi gikk ut til middag, gikk til matfestivaler, og så filmer. Kaloriinntaket mitt gikk helt opp mellom uformelle øl og fancy middager, og jeg jobbet mye sjeldnere fordi jeg var så opptatt. Jo, jeg kunne ha bestilt de sunne valgene, men jeg kjenner meg selv, og hvis osteaktig mat er et alternativ, vil jeg aldri si nei.

jeg måtte gi dem alle kallenavn.

når du fyller mine venner inn på min siste romantiske fotspor-on, navngi hver person fikk virkelig forvirrende(spesielt når jeg var å se to Matts). Jeg tydde til å beskrive gutta som de var episoder av » Venner.»Det var Den Fra Miami, Den Med Pit Bull, Den Som Løp Maraton, og mer. Ikke bare var det utfordrende å holde vennene mine oppdatert på alle, men det begynte også å føle seg veldig upersonlig når jeg begynte å snakke om min dating liv.

jeg var alltid redd for å se dem der jeg minst ventet det.

Hver gang Jeg var ute med en fyr, var jeg redd jeg ville løpe inn i en annen. Selv når jeg ikke var med noen av dem, følte jeg en konstant frykt for at jeg ville løpe inn i dem. Selv om det var svært lite sannsynlig, føltes det som om jeg hadde fem romantiske satellitter som roaming rundt, og jeg visste aldri hvor de ville være eller når.

det føltes som følelsesmessig whiplash.

da jeg begynte å gå på andre og tredje datoer, datoene alle diverged og virkelig begynte å gå på forskjellige skritt. Å gå ut med noen jeg virkelig klikket med og deretter se en annen fyr som ikke hadde kommet så mye var utmattende. Stresset av det endte opp med å påvirke humøret og energien min,og til slutt endte alle forholdene.

Les det igjen: alle relasjonene endte.

å være involvert med mer enn en person hadde så mange negative effekter-og som til slutt førte til bortfallet av hver enkelt forhold. I løpet av noen uker, alle relasjoner fizzled ut. Jeg endte de første par, og å ha «jeg beklager, men jeg ser ikke dette noe sted» samtale flere ganger i løpet av noen uker var forferdelig. På toppen av det hele, fyren jeg likte slutt endte ting fordi » han ikke føler meg som en prioritet.»

jeg vet ikke hvordan deltakerne på Bachelorette gjør det.

Dating Mer enn en fyr om gangen bare forlatt meg følelsen sliten, skyldig, og ikke meg selv. Det tok måneder for meg å selv ha lyst til å date igjen—og da jeg kom tilbake der ute, jeg bare sette mitt fokus på to personer: en fyr jeg likte, og meg selv.

Sponset: den beste dating / relasjoner råd på nettet. Sjekk Ut Forholdet Hero et nettsted der høyt utdannede forholdet trenere får du, få din situasjon, og hjelpe deg å oppnå det du ønsker. De hjelper deg gjennom kompliserte og vanskelige kjærlighetssituasjoner som å dechiffrere blandede signaler, komme over en oppbrudd eller noe annet du er bekymret for. Du umiddelbart koble med en fantastisk coach på tekst eller over telefon i løpet av minutter. Bare klikk her…

– >

Dele denne artikkelen nå!

Emily Boudin Emily Boudin Er en markedsføring profesjonell basert I New York City. Hun er også en aktiv talsmann for kvinners problemer og deler om hennes erfaring med seksuelle overgrep og overgrep.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *