Jungle Friends Primate Sanctuary

så, tror du at du vil ha en ape?

Primat Faktaark

«Er det mulig for meg å ta inn en primat? Jeg vil holde deg informert om hans / hennes fremgang! Det har alltid vært en drøm! Hvor kan jeg kjøpe en ape? Hvis jeg ikke kan adoptere det er greit, men et flott hjem venter!»

Kari Bagnalls svar på henvendelser om å adoptere eksotiske dyr som kjæledyr:

jeg har vært på begge sider av det ordspråklige gjerdet, så å si, og jeg kan fortelle deg fra mine års erfaring med eksotiske av alle slag at de ikke gjør gode kjæledyr! jeg er full til randen med uønskede ex-pet aper, som er alle andre primater helligdom i landet! Vi mottar alle samtaler hver uke med forespørsler om å ta inn flere og flere aper, alt fordi folk kjøper eksotiske dyr,en veldig DÅRLIG ide, minst sagt! Fangenskap tilbyr disse ville skapninger av regnskogen mange problemer. Du bør vite hvor disse babyapene kommer fra, og vennligst se dette primathendelsesfaktaarket for å oppdage mange, mange grunner til at disse levende vesener ikke burde bli tvunget til å leve med vår art i fangenskap. Jeg er ikke så sikker på at fangenskap, som vi vet det, er så bra for mennesker, mye mindre for et vilt dyr!det beste du kan Gjøre for en ape ville Være Å Sponse En Ape eller frivillig. Sørg for å registrere deg for Vår Jungle News e-postliste og sjekk våre nyhetsarkiv for tidligere innlegg. Sjekk ut artiklene Fenomenet Aper som Surrogatbarn og Elske Dem Til Døden, som gir ytterligere informasjon om de mulige konsekvensene (og jeg hevder at disse konsekvensene ikke bare er mulige, men sannsynlig) når menneskelige primater forsøker å tvinge domestisering på simian primater. Du vil kanskje også se videoen «Mitt Barn Er En Ape».
Ikke kjøp en» kjæledyr » ape og ikke nøl med å kontakte Jungle Friends hvis du har spørsmål.
Masse ape kjærlighet,
Kari og munkene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *