Knitting Factory Boise

Jaana P. – En Eventective Bruker Fra Mountain Home AFB, ID

jeg kan ikke engang begynne å beskrive hva en flott opplevelse vi hadde ved å holde våre gruppers arrangement På Strikkefabrikken. Patrice, Deres Spesielle Arrangementer Koordinator, er fantastisk på jobben sin og går utover i alt hun gjør. Fra begynnelsen var hun oppmerksom og rask til å svare på e-post, og veldig lett å snakke med. Hun betaler oppmerksomhet til detaljer og har sine kunder beste interesser på hjertet. Først vår organisasjon trodde lokalet leieprisen var litt høy for budsjettet vårt, men etter at jeg satte øynene på fasilitetene og snakket med Patrice om tjenestene Strikkefabrikken kunne tilby, visste jeg at jeg ønsket å få det til å fungere! Jeg var ute etter å ha et arrangement der jeg, som arrangør, ikke måtte sette bordene og hale i alle dekorasjonene noen timer før, og sørg for at maten ble satt ut, etc etc. Det fantastiske personalet på Strikkefabrikken tok seg av alt dette!! Jeg droppet av noen ekstra dekorasjoner å tilpasse våre bord litt, men everythine ble tatt vare på inkludert. Jeg ekko andre vurderinger Av Strikkefabrikken, At Patrice og alle hun jobber med, egentlig bare vil at kundene skal kunne nyte arrangementet, i stedet for å tilbringe natten med å bekymre seg om detaljene. Og det var akkurat det jeg kunne gjøre. Nå snakker om detaljene som var (nesten uanstrengt) pre-koordinert med Patrice….catering menyen og de ansatte var fenomenal. De har mange alternativer og var VELDIG villige til å jobbe med budsjetter. Ja, maten var deilig!!! Det er et stort kompliment når du er catering for en gruppe på nær 100 personer! DJ som ble anbefalt var SÅ FLOTT!! Og for bare å si » ja » uten å vite noe om DJ, var jeg litt nølende. Han holdt oss danse non-stop i ca 3 timer med musikk SOM VAR PERFEKT for vår gruppe! Flott anbefaling! Lyden systemet var stor, og legge i noen kjører lysene….hva en ekstra fordel! Baren ansatte også blandet perfekte drinker! Alt i alt, vår erfaring Med Strikkefabrikken, som et arrangementssted, kunne ikke vært noe bedre. Jeg følte at vi leide ut stedet og de kastet oss en fest! Det er en jeg vil huske for alltid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *