Lady Antebellum Sangeren Charles Kelley Kone, Cassie, Åpner Opp Om Deres Fortid Breakup

Som Lady Antebellum Charles Kelley ser frem til å feire sin tiende bryllupsdag senere i år, Hans kone Cassie er lekent revisiting en tid da ting ikke var fullt så rosenrød for paret.»En Av Charles og jeg første store kamper (skjedde) da (Lady Antebellum) åpnet opp For Doobie Brothers I Ohio og (Charles) spurte om jeg kunne selge varer,» Husker Cassie med en latter under et nylig podcast-intervju. «Jeg var som,» Ugh, nei. I ettertid, det var så uhøflig av meg . «

mens det var en ganske tam uenighet, paret hadde sin andel av voksesmerter som Lady Antebellum drevet mot stjernestatus. Så mye,faktisk, at de kort brøt opp tilbake i 2008 etter måneder med dating. Cassie sier det endte opp med å bli det beste som kunne ha skjedd.

«Vi ble brutt opp hele sommeren 2008,» forteller hun. «Det var flott. Jeg datet andre mennesker. Mitt hjerte var ærlig alltid Med Charles, men jeg møtte mange hyggelige mennesker, som var hyggelig.»

Etter retur fra en stint på veien i August 2008, Kom Charles ringer igjen.»Han ringte meg en dag i begynnelsen av August og sa:» jeg kommer tilbake fra veien, og jeg ville bare snakke om neste skritt for oss, » og jeg tenkte at han snakket om å bare komme sammen igjen,» husker Cassie. «Men han snakket om å bli engasjert.»

paret endte opp med å bli forlovet Over Julen 2008, og giftet Seg På Bahamas i juli 2009.

Cody Johnsons «På Vei Til Deg» er En Annen Hjerte-Grabber

Se Countrymusikkens Beste Kjærlighetshistorier:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *