Topp 5 Berømte Baryton Sangere [Oppdatert 2021]

Først opp, la meg si at det er massevis av «dype» rock sangere som virkelig strekker linjen mellom baryton og tenor i tonal forstand – Danzig, Chris Cornell, Selv Elvis; og jeg vil gjerne inkludere dem alle. Men vi skal holde denne korte og søte og sentrert rundt topp 5 berømte barytonsangere.Det er også massevis av obskure ting jeg elsker som Fields Of The Nephilim (Carl Mccoy), Down (Phil Anselmo), The Mission (Wayne Hussey) og Sisters Of Mercy som har tungt stilisert vokal som igjen strekker seg over den linjen – men jeg vil holde dette så tilgjengelig som mulig.#1-Jim Morrison

La Meg starte med å si noe som ikke for mange stemme trenere vil dele med deg – Jim Morrison var en fantastisk sanger.

Seriøst.

Han var flott.Jo, Det er noen squeaks og pops, og definitivt noen drunken warbling når vi snakker live show – Men Alt i alt Var Jim Morrison en seriøst respektabel som sanger når du virkelig graver dypt inn I Doors-katalogen;

  • ja, elven vet
  • Love Street
  • spansk Caravan

jeg finner doors-sangene der Jim VIRKELIG SYNGER med en klar, full resonant tone for å være min favoritt.jeg spunnet nothing but Doors og Pink Floyd records i noen år gjennom highschool – jeg er for alltid farget av min tilbedelse For Jim Morrisons stemme.

#2-Johnny Cash

jeg er En Gigantisk Johnny Cash fan.

jeg mener, hvem er ikke, ikke sant?Morsomt nok hadde jeg en gang en stemmelærer fortelle meg at jeg ville «aldri synge noe annet Enn Johnny Cash-sanger» – som jeg tror faktisk var ment å være en fornærmelse mot min dårlige teknikk på den tiden, men det er en jeg hadde på meg som et æresmerke.

Johnny var også en flott sanger også. Noen personlige favoritter av Meg Er American Remains og The Highway Men by The Highway Men (Waylon Jennings og Willie Nelson er også favoritter av meg av andre grunner) og også hans typiske cover Av Nine Inch Nails’ ikoniske «Hurt».

#3-Axl Rose

jeg kastet Ganske Axl i blandingen som litt av en curveball for deg å utfordre de forestillingene som «baritoner synger lavt» og «tenorer synger høyt».

jeg vokste opp med De originale Guns ‘ N Roses.Jeg husker Da Use Your Illusion først ble utgitt-uansett hva Du føler Om G ‘ n ‘ R i dag, tilbake i disse dager var de et IKON, helt EPISK Som Rolling Stones, Aerosmith og Metallica alle rullet inn i en.Det morsomme Med Axls stemme er at Han ikke ofte synger med sin naturlige rekkevidde – faktisk er hans høye rekkevidde virkelig satt på og er ikke en «åpen» vokal på den måten jeg lærer og personlig synger; det handler om masque, masque masque.

Og du kan aldri ha for mye maske, ikke sant?

Med mindre DET er for MYE – SOM AXL.All humor til side, mine FAVORITT GNR-sanger er De Som Night Train, og Det er Så Enkelt hvor du får et glimt på det naturlig lave spekteret som gjemmer seg under lag med maling-stripping-banshee-jammer-skrik vi alle kjenner og (noen) kjærlighet.Brian Johnson fra ACDC er en ganske lignende historie også-så det er ikke rart at vi hadde «AXL / DC» for noen år siden da han ikke kunne turnere – de er i utgangspunktet kuttet fra samme klut så langt som barytonsangere som skriker så høyt som de muligens kan.

#4-Mark Lanegan

Mark Lanegan Er en av de dark horse ganske gutta som når du vet, VET du – men de fleste vet bare ikke.The Blues Funeral album var den Som virkelig konverterte Meg Til Lanegan og fikk meg til å innse den sanne kraften og magien i stemmen hans-selv om jeg var klar over ham gjennom Noen Screaming Trees sanger og åpenbart Mad Season album hvor han duetter på et par spor Med Layne Staley.

Jeg føler Virkelig At Mark vokste inn i stemmen hans til slutt.

Vi får litt Inn I Goth Rock territorium her, men sanger Som St. Louis Elegy, Nocturne og Death Trip to Tulsa er NOEN av mine favoritt sanger NOENSINNE.Det utrolige Med Marks stemme er at Han virkelig kan synge med utmerket, klar teknikk – men ofte velger å ikke; og kan bytte mellom en virkelig vakkert resonant tone og en smertelig følelsesladet tone som høres ut som hans siste pust på cue.Mark Lanegan er i en lignende liga til gutter Som Sivert Hoyem, Nick Cave, Blixa Bargeld og Leonard Cohen for meg – med varierende evner og nyanser som skaper et mysterium som ingen andre.

#5-David Bowie

Bowie, som Scott Weiland, er en annen forvirrende en av mange mennesker», men han synger høyt!»- men den sanne tonale kvaliteten og naturlig lavt utvalg er definitivt der hvis du har øret for det.

Bowie var en virkelig flott sanger, og i stand til å forvandle sin stemme til så mange forskjellige tegn og nyanser.Ziggy Stardust og Diamond Dogs er sannsynligvis Mine to Favoritt «klassiske» Bowie-album, Men Blackstar er definitivt på toppen for meg også.

Bonus #6-Mike Patton

jeg må gjøre opp for å kaste AXL på deg, ikke sant?Mike Patton Er en av de» hemmelige baryton » sangerne som folk flest ikke skjønner har en så lav stemme naturlig-og er bare EN SÅ STOR sanger som tilgjengelig rekkevidde og en foranderlig tone er på trykk.jeg vokste også opp i en tid Hvor Faith No More styrte jorden i deres semi-originale formasjon, Angel Dust er min favoritt av deres album.Mindre og Mindre, Ashes to Ashes, Stripsearch og even tunes like Evidence viser Hva Mike var i stand til i sitt lave utvalg, og den naturlige barytonklangen han hadde tilgjengelig da han ikke skrek gjennom en gassmaske eller gjorde parodi Anthony Keidis-tingen.

Flott sanger.

Seriøst, FLOTT sanger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *